Abonare la noutăţi
    
O nouă ediție Competition CaFE – dezbateri cu avocații Astăzi, 17 mai 2016, Consiliul Concurenței împreună cu membrii Proiectului Uniunii Europenii "Suport pentru Consiliul Concurenței" și în cooperare cu Ministerul Justiției au organizat o nouă ediție Competition CaFE cu reprezentanții birourilor de avocați.
Conferință Internațională la Consiliul Concurenței Astăzi, 12 mai 2016, în incinta Consiliului Concurenței s-a desfășurat Conferința Internațională cu genericul: ”Concurența, Ajutorul de Stat și Achizițiile Publice”.
Apel către administrația publică locală și agenții economici Stabilirea condițiilor discriminatorii, sau acordarea de privilegii nejustificate față de anumiți agenți economici constituie o încălcare a Legii Concurenței. Toate deciziile adoptate trebuie să respecte principiile concurențiale.
O nouă ediție Competition CaFE În incinta Consiliului Concurenței, se desfășoară cea de-a patra ediție Competition CaFE cu reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale, experții Institutului Allerhand și profesorii instituțiilor de învățământ superior. De data aceasta, se vor aborda subiecte despre rolul societății civile în promovarea culturii concurențiale.
În atenția lanțurilor de unități comerciale cu profil alimentar și furnizorii acestora Avizul de informare a lanțurilor de unități comerciale cu profil alimentar și furnizorii acestora cu privire la depunerea intenției de inițiere a discuțiilor de acceptare a angajamentelor din partea lanțului de unități comerciale cu profil alimentar ”Moldretail Group” S.R.L.
Inaugurarea Primul Oficiu teritorial al Consiliului Concurenței Joi, 19 mai 2016, în or. Ialoveni a avut loc ceremonia oficială de inaugurare a Oficiului Teritorial Centru al Consiliului Concurenței.

Noutăţi

Schimbul de informații strategice între întreprinderi - subiect abordat în cadrul unui atelier de lucru din Budapesta
25.05.2016   83  
În perioada 18 - 20 mai 2016, în orașul Budapesta (Ungaria) a avut loc seminarul cu tematica „Schimbul de informații: creșterea eficienței sau deghizarea unui cartel?", organizat de către Centrul Regional de Concurență al OECD. La acest eveniment, în calitate
Inaugurarea Primul Oficiu teritorial al Consiliului Concurenței
19.05.2016   303  
Astăzi, 19 mai 2016, în or. Ialoveni a avut loc ceremonia oficială de inaugurare a Oficiului Teritorial Centru al Consiliului Concurenței. Ceremonia a fost lansată cu cuvântul de salut al doamnei Viorica CĂRARE, Președintele Consiliului Concurenței, al domnului Anatolie DIMITRIU, Președintele
O nouă ediție Competition CaFE – dezbateri cu avocații
17.05.2016   262  
Astăzi, 17 mai 2016, Consiliul Concurenței împreună cu membrii Proiectului Uniunii Europene "Suport pentru Consiliul Concurenței" și în cooperare cu Ministerul Justiției au organizat o nouă ediție Competition CaFE cu reprezentanții birourilor de avocați.
O nouă ediție Competition CaFE
13.05.2016   221  
Chiar acum, în incinta Consiliului Concurenței, se desfășoară cea de-a patra ediție Competition CaFE cu reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale, experții Institutului Allerhand și profesorii instituțiilor de învățământ superior. De data aceasta, se vor aborda subiecte despre rolul societății civile în promovarea
Conferință Internațională la Consiliul Concurenței
12.05.2016   260  
Astăzi, 12 mai 2016, în incinta Consiliului Concurenței s-a desfășurat Conferința Internațională cu genericul: "Concurența, Ajutorul de Stat și Achizițiile Publice". Scopul acestui eveniment constă în schimbul de experiență și de bune practici dintre Polonia și Moldova, ce țin de
Detalii: Noutaţi

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Arrow Prev

             

       

Arrow Next