Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Decizii  |  Decizia Plenului Consiliului Concurenței nr. CN- 12/18-11 din 16.04.2021

Decizia Plenului Consiliului Concurenței nr. CN- 12/18-11 din 16.04.2021

           
28.04.2021   214 Accesări    

La data de 07.02.2018, în adresa Consiliului Concurenței a parvenit plângerea depusă de „Casa Media Corp" S.R.L. privind presupusele acțiuni de concurență neloială realizate de către „TV-Comunicații Grup" S.R.L.

Potrivit celor invocate în plângere, presupusele acţiuni de concurenţă neloială realizate de către „TV-Comunicații Grup" S.R.L. se manifestă prin discreditarea concurentului său, fiind răspândite afirmații false despre activitatea „Casa Media Corp" S.R.L. în raport cu beneficiarii de publicitate și agențiile de publicitate, acțiuni care au avut ca scop denigrarea imaginii și deturnarea clienților concurentului, ce indică la semnele încălcării art. 15 și 18 al Legii concurenței.

Urmare a investigației Plenul Consiliului Concurenței a constatat că întreprinderea „TV-Comunicații Grup" S.R.L. a întreprins acţiuni de discreditare a concurentului său prin răspândirea unor informații false despre activitatea „Casa Media Corp" S.R.L., acțiuni care pun în pericol reputația și credibilitatea acestuia, fiind susceptibile de a aduce atingere intereselor legitime ale reclamantului 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next