Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Decizii  |  Decizia Plenului Consiliului Concurenței Nr. ASO - 58 din 22.09.2022

Decizia Plenului Consiliului Concurenței Nr. ASO - 58 din 22.09.2022

           
26.09.2022   476 Accesări    

Consiliul Concurenței a examinat măsura de sprijin acordată în baza art. 85 din Legea nr. 1515/1993 și pct. 12 lit. a) din Hotărârea Guvernului nr. 988/1998 care se referă la subsidii nerambursabile acordate din sursele Fondului Ecologic Național în cadrul finanțării proiectelor pentru implementarea strategiilor, programelor şi planurilor naţionale de protecţie a mediului, standardelor şi normativelor, construcţia şi participarea prin cote părţi în construcţia obiectelor de protecţie a mediului (inclusiv finanţarea lucrărilor de proiectare şi implementarea lor în domeniul alimentării cu apă şi canalizare; finanțarea lucrărilor de colectare şi sortare a deşeurilor şi susţinerea întreprinderilor de prelucrare sau neutralizare a lor, de ameliorare a calităţii bazinului aerian).


În urma examinării s-a constatat că măsura de sprijin nu mai este aplicabilă, ca urmare a încetării efectului actelor normative ce au stat la baza acestora.


Ministerului Mediului, va exclude măsura de sprijin menționată din lista schemelor de ajutor de stat existent care se prezintă anual Consiliului Concurenței.
 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next