Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Consiliul Concurenței la Conferința PRIA COMPETITION ROMANIA 2023

Consiliul Concurenței la Conferința PRIA COMPETITION ROMANIA 2023

           
28.03.2023   605 Accesări    

 

La data de 21 martie 2023, Președintele Consiliului Concurenței, Alexei GHERȚESCU, a participat cu un discurs privind cele mai recente evoluții în domeniul aplicării normelor în materie de concurență în Republica Moldova precum și ultimele tendințe în domeniul, în cadrul Conferinței internaționale PRIA COMPETITION ROMANIA 2023, care s-a desfășurat la București (ROMÂNIA).  

Evenimentul, organizat de PRIAevents și Consiliul Concurenței din România,  a întrunit sub egida sa, conducători ai autorităților de concurență din Bulgaria, Republica Moldova, Polonia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, România dar și reprezentanți ai mediului de afaceri din România, ca de ex. Federația Întreprinderilor de Construcții din România, HENRO, Coaliția Economiei Circulare, ANIS etc.

La Conferință a participat și șeful de unitate de la DG Competition Comisia Europeană, iar subiectele abordate au avut o pondere considerabilă pentru sectoarele de afaceri precum energie, mediu, construcții și imobiliare, sănătate, IT, auto, finanțe transport și logistică, industrie și multe alte sectoare de business. 

Schimbul de opinii, experiența, exemplele, studiile de caz și noutățile cu participanții preocupați de aceleași subiecte au reprezentat adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru părţile interesate de acest eveniment.

 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next