Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Atelier de lucru Ghidul Afacerii pentru susținerea întreprinderilor micro, mici și mijlocii

Atelier de lucru Ghidul Afacerii pentru susținerea întreprinderilor micro, mici și mijlocii

           
16.05.2023   807 Accesări    

Președintele Consiliului Concurenței, Alexei GHERȚESCU, a participat la Webinarul Ghidul Afacerii pentru susținerea întreprinderilor micro, mici și mijlocii din Moldova,  care s-a desfășurat în format Zoom call, la data de 16 mai 2023.


În cadrul evenimentului, Președintele Consiliului Concurenței a împărtășit informații privind noutățile și ultimele tendințe ale legislației naționale în domeniu, în special, fiind abordate subiecte privind rolul și sfera de competențe ale autorității. Totodată, participanților la eveniment le-au fost prezentate noile prevederi ale legislaţiei în domeniul practicilor comerciale neloiale și atribuțiile Consiliului Concurenței în acest sens, dar și proiectul de modificare a Legii concurenței, principalele prevederi care vor surveni, și efectul acestora asupra activității autorității de concurență și mediului de afaceri.


Pe final, Președintele Consiliului Concurenței a salutat inițiativa organizării unor astfel de evenimente și a îndemnat participanții la webinar să formuleze și adreseze întrebări privind domeniul de interes și să comunice dificultățile cu care se confruntă.


Atelierul de lucru a fost organizat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Biroul de avocați Gladei și Partenerii și Business Development Creative, în scopul abordării problemelor de actualitate legate de aplicarea în practică a schimbărilor și dezvoltărilor cheie ale legislației și programelor guvernamentale.

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next