Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  𝐍𝐨𝐮𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐨𝐧𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐏𝐥𝐞𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐄𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢

𝐍𝐨𝐮𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐨𝐧𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐏𝐥𝐞𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐄𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢

           
11.12.2023   522 Accesări    

Astăzi, 11 decembrie 2023, Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, domnul Mihail POPȘOI, a prezentat efectivului Consiliului Concurenței noii membri ai Plenului autorității - domnul Roman PUȘCA, Vicepreședinte al Plenului Consiliului Concurenței, și doamnele Cornelia GORINCIOI și Diana LAPTEACRU, care au fost numite în funcție de Membru al Plenului.


În cadrul discursului său, Vicepreședintele Parlamentului, domnul Mihail POPȘOI, a dorit succes noilor membri în exercitarea atribuțiilor lor și realizarea obiectivului fundamental al normelor în materie de concurență de a asigura buna funcționare a pieței și i-a asigurat de sprijinul Parlamentului în formarea și dezvoltarea unui climat concurențial mai puternic în țară.


Alexei GHERȚESCU, Președintele Consiliului Concurenței, a transmis un călduros mesaj de bun venit noilor membri și a exprimat convingerea că eforturile comune vor contribui la consolidarea unui mediu concurențial sănătos și echitabil.


Totodată, Președintele Consiliului Concurenței a adresat sincere mulțumiri și aprecieri foștilor membri, Vicepreședintelui Plenului, domnului Ion MAXIM și Membrului Plenului, domnului Viorel MOȘNEAGA, pentru colaborare, profesionalism, dedicare și aportul adus în activitatea desfășurată zi de zi în cadrul autorității.


Noii membri ai Plenului au fost numiți în cadrul ședinței parlamentare ordinare din data de 07 decembrie 2023, unde au depus jurământul de învestire. Totodată, dl Mihail CIBOTARU, Vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei, va continua exercitarea atribuțiilor de vicepreședinte și va rămâne în funcţie până la numirea succesorului lui.


Plenul Consiliului Concurenței este un organ colegial, compus din cinci membri. Potrivit legislației, membrii sunt numiți în funcție de Parlament, la propunerea șefului legislativului, cu avizul comisiei de profil. 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next