Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Stimate, Doamne, Domnișoare, stimatele noastre colege!

Stimate, Doamne, Domnișoare, stimatele noastre colege!

           
07.03.2024   215 Accesări    

Stimate, Doamne, Domnișoare, stimatele noastre colege!


Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Vă transmit cele mai sincere urări de sănătate, fericire și împliniri! Astăzi, celebrăm nu doar frumusețea și grația Voastră, ci și contribuția inestimabilă pe care o aduceți în fiecare zi în domeniul concurenței.


Cu dăruire și profesionalism, Vă implicați în modelarea unui mediu concurențial corect și echitabil, oferind astfel oportunități pentru dezvoltarea economică durabilă. Munca Voastră este un exemplu de dedicare, excelență, devotament, curaj și exercitare onestă a atribuțiilor profesionale.


Dragei femei, stabilitatea, fericirea, prosperitatea și armonia în cadrul autorității sunt în mare măsură dependente de contribuția voastră. Pentru toate aceste aspecte, Vă aducem recunoștință și admirație.


Fie ca visurile și aspirațiile voastre să se împlinească, iar sursele de inspirație, bunătate, răbdare și înțelepciune să vă însoțească mereu. Să aveți puterea de a trece cu demnitate dificultățile și să mențineți spiritul competitiv în orice situație!


Cu respect,

Alexei GHERȚESCU

Președintele Consiliului Concurenței

Arrow Prev

             

        

Arrow Next