Categorii Categorii
Prima   |  Presa   |  Noutaţi  |  Angajații Consiliului Concurenței sunt instruiți în cadrul implementării standardului anti-mită

Angajații Consiliului Concurenței sunt instruiți în cadrul implementării standardului anti-mită

           
12.06.2024   491 Accesări    

Consiliul Concurenței a demarat instruirile pentru angajații instituției în cadrul implementării standardului internațional anti-mită ISO 37001. Astfel, în perioada următoare, toți angajații care dețin funcții manageriale, precum și personalul implicat în acțiuni de control vor fi instruiți privind implementarea acestui standard.


Autoritatea de concurență a făcut un pas important în lupta împotriva corupției, alăturându-se inițiativei de implementare a standardului internațional anti-mită ISO 37001 pe 30 aprile curent. Această inițiativă reflectă angajamentul instituției de a promova practici transparente și etice în toate activitățile sale.


În cadrul acestui proces de certificare, Consiliul Concurenței beneficiază de suportul Institutului de Standardizare din Moldova și al programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA). Obiectivul autorității este ca până la sfârșitul acestui an să obțină certificatul ISO 37001, consolidând astfel eforturile instituționale de prevenire și combatere a riscurilor potențiale de corupție. 

 
Arrow Prev

             

        

Arrow Next