Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Aviz cu referire la preluarea controlului asupra întreprinderii S.C. ”VVS Lux” S.R.L. de către ”F.V.I. Traian-Invest” S.R.L.

Aviz cu referire la preluarea controlului asupra întreprinderii S.C. ”VVS Lux” S.R.L. de către ”F.V.I. Traian-Invest” S.R.L.

           
24.11.2015   599 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care ”F.V.I. Traian-Invest” S.R.L. a preluat controlul asupra S.C. ”VVS Lux” S.R.L.

Atât ”F.V.I. Traian-Invest” S.R.L. cât și S.C. ”VVS Lux” S.R.L. au ca genuri de activitate comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule, comerțul cu autovehicule.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică realizată afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 73/1.

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next