Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează operațiunea de preluare a controlului asupra întreprinderii ”RAP PHARMA INTERNATIONAL” S.R.L. de către societatea comercială ”Sopharma” A.D.

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de preluare a controlului asupra întreprinderii ”RAP PHARMA INTERNATIONAL” S.R.L. de către societatea comercială ”Sopharma” A.D.

           
19.10.2016   329 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza prin preluarea controlului asupra întreprinderii "RAP PHARMA INTERNATIONAL" SRL de către societatea comercială "Sopharma" AD.

Întreprinderea "Sopharma" AD este activă pe piața  fabricării medicamentelor și a preparatelor chimice și farmaceutice, a comercializării acestora atât pe teritoriul Republicii Bulgaria cât și înafara acestuia, precum și în domeniul de cercetare - dezvoltare a fitochimiei și farmaciei.

Întreprinderea "RAP PHARMA INTERNATIONAL" SRL este activă pe piața comercializării cu ridicata și cu amănuntul a medicamentelor, produselor farmaceutice, dispozitivelor medicale, materialelor consumabile, produselor cosmetice și altele, precum și pe piațacomercializării cu preparate veterinare și produse chimice.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu un mediu concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa pe piață.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1. 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next