Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Anunț cu privire la concentrarea economică notificată de către “Banca Transilvania” S.A. (România)

Anunț cu privire la concentrarea economică notificată de către “Banca Transilvania” S.A. (România)

           
08.02.2021   430 Accesări    

La data de 12.02.2020, "Banca Transilvania" S.A. (România), a notificat Consiliul Concurenței în conformitate cu prevederile art. 22 alin. (1) din Legea concurenței nr.183 din 11.07.2012, concentrarea economică ce se referea la intenția de preluare a controlului unic asupra O.C.N. "Microinvest" SRL.

La data de 29.10.2020 partea notificatoare a informat Consiliul Concurenței despre faptul că în urma reanalizării contractului încheiat anterior, părțile la concentrarea notificată nu intenționează să o implementeze în condițiile și în termenul agreat inițial. Astfel, "Banca Transilvania" S.A. (România) a solicitat retragerea formularului și a altor documente depuse pentru acest demers în adresa Consiliului Concurenței.

În urma scrisorii parvenite de la partea notificatoare, Consiliul Concurenței a acceptat solicitarea de retragere a notificării depuse la data de 12.02.2020 de către "Banca Transilvania" S.A. (România).

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next