Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței analizează notificarea concentrării economice depusă de către ,,Distrimed” SRL

Consiliul Concurenței analizează notificarea concentrării economice depusă de către ,,Distrimed” SRL

           
14.04.2022   118 Accesări    

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care întreprinderea ,,Distrimed" SRL intenționează să preia controlul asupra întreprinderilor  „Esculap-Farm" SRL și ,,Willow" SRL (rețeaua de farmacii „Apoteka"), prin achiziționarea de părți sociale a câte 100% din capitalul social al acestora.


Părțile implicate în operațiunea de concentrare economică desfășoară activitate de comercializare cu ridicata și cu amănuntul a produselor farmaceutice, parafarmaceutice și cosmetice.


În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr. 183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 17 din 30.08.2013.


Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, etajul 2, strada Alecu Russo 1, mun. Chișinău, Republica Moldova. 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next