Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM)

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM)

           
31.05.2022   383 Accesări    

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), cu privire la măsurile de sprijin care urmează a fi acordate Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova beneficiare din cadrul Programului de susținere a afacerilor cu potențial înalt de creștere și internaționalizarea a acestora.

Notificarea a devenit efectivă la data de 17.05.2022.

În acest context, Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, în legătură cu notificarea menționată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail: office@competition.md sau prin poştă la adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2068, Chișinău, str. Alecu Russo, 1, bloc A-1, et. 2. 

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next