Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Agenția Proprietății Publice

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Agenția Proprietății Publice

           
30.11.2022   1008 Accesări    

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Agenția Proprietății Publice cu privire la scutirea de la defalcarea în bugetul de stat a unei părți din profitul net obținut pentru anul 2021 de către Întreprinderea de Stat "Fabrica de Sticlă din Chișinău".


(https://particip.gov.md/ro/document/stages/proiectul-hotararii-guvernului-privind-privind-scutirea-unor-societati-pe-actiuni-de-la-plata-dividendelor-si-a-unor-intreprinderi-de-stat-de-la-defalcari-din-profitul-net-obtinut-in-anul-2021/9365). 


În acest context, Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, în legătură cu notificarea menționată.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail: office@competition.md sau prin poştă la adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2068, Chișinău, str. Alecu Russo, 1, bloc A-1, et. 2. 


 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next