Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere în legătură cu notificarea Agenției Proprietății Publice

Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere în legătură cu notificarea Agenției Proprietății Publice

           
25.01.2023   283 Accesări    

Prin Dispoziția Plenului Consiliului Concurenței nr. 26 din 29.12.2022 a fost inițiată procedura prevăzută de art. 10 alin. (2) lit. c) al Legii nr. 139/2012 cu privire la ajutorul de stat, urmare a examinării notificării Agenției Proprietății Publice cu referire la scutirea Întreprinderii de Stat „Fabrica de sticlă din Chișinău" de la defalcarea în bugetul de stat a unei părți din profitul net obținut pentru anul 2021.


În acest context, în conformitate cu art. 18 al Legii nr. 139/2012 cu privire la ajutorul de stat, Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere în legătură cu cazul sus-menționat.


Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail: office@competition.md sau prin poştă, la adresă: Consiliul Concurenţei, str. Alecu Russo, 1, et. 2, MD-2068 mun. Chișinău.

 

 

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next