Categorii Categorii
Prima   |  Transparenţa   |  Transparenţa decizională  |  Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Instituția Publică Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA)

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Instituția Publică Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA)

           
23.11.2023   53 Accesări    

Consiliul Concurenței examinează notificarea parvenită de la Instituția Publică  Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului cu privire la acordarea măsurii de sprijin la emiterea garanțiilor de portofoliu pentru creditele oferite ÎMM. Măsura de sprijin este acordată în baza Hotărârii Guvernului nr. 709/2022 pentru aprobarea Regulamentului cu privire la organizarea, funcționarea și utilizarea Fondului de garantare a creditelor pentru întreprinderi mici și mijlocii. 


Notificarea a devenit efectivă la data de 09.11.2023.


În acest context, Consiliul Concurenței este interesat de obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, în legătură cu notificarea menționată.


În legătură cu notificarea menționată, Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la terți, care pot fi transmise pe adresa poștală: Consiliul Concurenţei,  mun. Chișinău, str. Alecu Russo, 1, MD-2068 sau prin e-mail: office@competition.md

 

 

 

Arrow Prev

             

        

Arrow Next