print
Consiliul Concurenței la Forumul de afaceri OCDE Eurasia
24.10.2017
3742 Accesări

Delegația Consiliului Concurenței participă la Forumul de afaceri OCDE Eurasia, care se desfășoară  în cadrul Săptămânii anuale a OCDE din Eurasia în perioada  23-25 octombrie 2017, la Almatî, KAZAHSTAN.

Președintele Consiliului Concurenței, Viorica CĂRARE a participat cu un discurs în cadrul unui panel de discuții cu șefii autorităților de concurență din peste 13 țări din regiune. Doamna CĂRARE a prezentat progresele înregistrate de Consiliul Concurenței în vederea promovării culturii concurențiale, a dialogului deschis cu judecătorii Curții Supreme de Justiție a Republicii Moldova privind aplicarea legislației concurențiale și ajutorului de stat. Totodată, doamna Președinte a prezentat Programul național în domeniul concurenței și ajutorui de stat.

Forumul de afaceri Eurasia OCDE a întrunit  experți din OECD și reprezentanți de nivel înalt din 13 țări din Eurasia: Armenia, Azerbaijan, Afganistan, Belarus, Georgia, Mongolia, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina și Uzbekistan.

Consiliul Concurenței

24 octombrie 2017

 

 

Copyright © 2024 Consiliului Concurenţei